Conversia creditului din franci elvetieni

Aplicam legea conversiei pentru persoanele fizice ce actioneaza în scopuri care se afla în afara activitatii sale comerciale sau profesionale conform OUG nr. 50/2010.

Conversia creditelor din franci elvetieni va fi realizata in baza OUG nr. 50/2010, lege creata special pentru a ajuta consumatorii sa-si converteasca creditele paguboase luate in franci elvetieni.

Se aplica si contractelelor de credit in franci elvetieni privind vanzarea, respectiv cumpararea unor bunuri imobile - contractelor de credit garantate cu ipoteca asupra unor bunuri imobile -contractelor de credit ce implica un drept legat de un bun imobil, aflate in curs de derulare.

Se aplica si contractelor de credit care au fost exetranalizate/vandute/cesionate, precum si in cazul contractelor incheiate cu consumatorii care au fost supusi executarii silite, indiferent de titularul creantei de stadiul ori forma executarii silite care se continua contra debitorului, caz in care consumatorul se poate adresa instantei in vederea recalcularii debitului conform Art 49 din ordonanta de urgenta a Guvernului nr 50/2010.

Echipa noastra are o vasta in negocierea creditelor bancare, astfel incat contractele si creditele sa devina rezonabile si sa se restabileasca echilibrul contractual. 

Nu uitati! Un contract nu este ceva sacru, ci este ceva foarte comun, fiind astfel firesc sa doriti negocierea acestuia. Prea multi juristi se tem de negociere, gandindu-se ca intotdeauna contractul este litera de lege, dar se insala. Totul este negociabil.