Despre noi

Suntem o companie formata dintr-o echipa de profesionisti ce reuneste avocati, juristi, experti in domeniul convertirii creditelor din franci elvetieni, experti in domeniul negocierii creditelor bancare si specialisti in litigii bancare. Experienta larga a echipei noastre ne ajuta sa intelegem rapid problemele juridice si sa putem oferi rapid cele mai echitabile solutii.

Echipa noastra are o vasta in negocierea creditelor bancare, astfel incat contractele si creditele sa devina rezonabile si sa se restabileasca echilibrul contractual.

Ce facem noi defapt?
 Noi va reprezentam in fata bancii de la care ati luat creditul in franci elvetieni si solicitam convertirea acestuia din franci in alta moneda, in baza OUG nr. 50/2010, lege creata special pentru a ajuta consumatorii sa-si converteasca creditele paguboase luate in franci elvetieni.

Cu cine am mai lucrat? Am lucrat cu sute de oameni din tara, castigand astfel o mare experienta in domeniu negocierilor si litigiilor bancare.
 

Noi lucram alaturi de dvs. pentru a gasi o solutie rezonabila si pentru a va proteja impotriva abuzurilor in urma creditelor in franci elvetieni.